Diensten & Informatie

Diensten

BTW en KvK nummer

Btw NL 076049401
KvK 05066812

Professionele allround locatiefotografie

Sinds 2000 fotografeer ik professioneel. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor professionele fotografen DuPho = Dutch Photographers. Ik ben een allround locatiefotograaf en ik werk in opdracht van water-, overheids-, natuur-, landbouw- en cultuurinstanties, bedrijven en particulieren.

Landschap, Mens & Cultuur en WATER als verbindend element

De wisselwerking tussen landschap, mens en cultuur is mijn onuitputtelijke inspiratiebron. Wat is de invloed van landschap op de mens en andersom? Wat typeert de mens? Wat beweegt de mens om zich te uiten in kunst en cultuur? In mijn fotografie zoek ik naar sublimatie van gedachten en gevoelens bij die vragen. Beeld is voor mij DE universele taal om daarover te communiceren. Ik streef naar eenvoud en het raken van de essentie. WATER is een inspirerend thema voor mij en vaak het verbindend element in opdrachtfotografie en vrij werk.

De aardkloot is mijn studio

Mijn thema's zijn: water, mens, landschap, cultuur, architectuur en kunst. Ik fotografeer in opdracht en lever uit stock. Of ik een studio heb? De aardkloot is mijn studio!

Toegevoegde waarde

Naast het leveren van professionele foto's is de toegevoegde waarde die ik u kan bieden inhoudelijke kennis en ervaring van de thema's water, landschap, natuur, milieu, landbouw en communicatie. Dat is efficiënt tijdens de afstemming en ik kan daarmee extra informatieve lagen in uw foto vastleggen.

Meer info

In het curriculum vitae treft u meer informatie aan over Rob Elfring Fotografie.

© Copyright & Voorwaarden

De fotografische afbeeldingen op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd en mogen op geen enkele wijze gekopieerd of anderszins vermenigvuldigd of verspreid worden.
Op alle rechtsbetrekkingen van Rob Elfring Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografen Federatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011.

Webdesign | ontwerp logo

Deze site is ontworpen door www.e-vonne.nl
Het logo is ontworpen door Ontwerpstudio Rood in Amsterdam.

Home